Kaasburger met Griekse pasta en spinazie


Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)
4 kaasburgers varken
200 g erwten (diepvries)
400 g verse spinazie
1 ui
400 g Griekse pasta (risoni)
500 g passata (gezeefde tomaten)
3 eetl. olijfolie
nootmuskaat
peper en zout

Voorbereiding (5 min.)

Snipper de ui fijn.

Bereiding (20 min.)

  1. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Meng er de Griekse pasta en de passata onder. Overgiet met 5 dl water en laat 10 min. sudderen.
  2. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min. aan elke kant.
  3. Voeg de spinazie en de diepgevroren erwten toe aan de pasta. Laat sudderen tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Begeleidende dranken
Marestagno
I.G.P. Île de Beauté
Corsica

Straffe Hendrik
Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie
Vetten
Koolhydraten
Vezels
Eiwitten
Zout

505 kcal
25,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 9,3 g
26,9 g (waarvan) suikers 8,2 g
7,2 g
3,7 g
2,5 g

Profiteer van de Actieprijs!

Reserveer je kaasburgers.